keskiviikko 15. huhtikuuta 2009

Himoshoppaajan päiväkirja

Täällä taas! Pääsiäinen meni melkoisissa hulivilimerkeissä. Oli vaihteeksi kiva olla taas oikeissa laneissa, tosin tällä kertaa istuin suurimmaksi osaksi läppäri sylissä sohvalla, tapasin muita tanssipelituttuja, pelasin go:ta, saunoin ja nautin vain tunnelmasta. Tanssipelejäkin kerkisin jopa pelaamaan. Kahden tunnin yhtäjaksoinen putki Konamin vanhoja originaaleja DDR -sarjan kappaleita tuntui erittäin hyvältä, varsinkin jälkeenpäin. Välillä harmittaa ettei itsellä ole omaa alustaa kotona, mutta taas toisaalta naapurit säästyvät melulta, ihan kuin en sitä muutenkin tekisi..

Otsikko kertoo menneestä muutamasta viikosta kaiken. On ostettu ties mitä uusia kalusteita ja kodinkoneita. Välillä on hallinnut suora valinnan vaikeus ja runsaudenpula. Muuton pitäisi tapahtua ensi lauantaina, mikäli tämän "penthousen" avaimet edelliseltä omistajalta tulevat ajoissa. Tässä oikeastaan syy, miksi en ole ehtinyt kirjoittamaan blogiin. Saa nähdä kuinka monta tanssipelaajaa ehtii tänä kesänä piipahtamaan ja kuinka monta niistä saadaan saunaan yhtäaikaa!

Huomenna olisi luokitustilaisuus. Uskon olevani edelleen S1 -tasoisessa kunnossa. Saa nyt sitten nähdä, miten julman tuomion luokitusvastaavat antavat. Lähinnä sen takia haluan nyt luokituksen, koska paljon puhutut tiimikisat ovat muutaman viikon päästä, eli vappuviikonloppuna. Luultavasti luokituksella ei kuitenkaan ole väliä, koska tiimi sinänsä on kasassa ja myös muille luokitetuille pelaajille on joka tapauksessa annettu poikkeuslupa osallistua samaan tiimiin samalla luokituksella, koska luokitus on annettu jälkeenpäin ilmoittautumisen jälkeen.

LAN -tapahtuman järjestäminen kesäksi alkaa kiireellä heti, kun tapahtumasivusto saadaan ylös. Tapahtumapaikka on jo varattu ja sen puolesta ei ongelmaa ole, mutta ohjelma ynnämuu on avoinna. Järjestäjäporukka kokoontuu #tanssipelit-lan -kanavalla QuakeNetissä, joten jos järjestäminen kiinnostaa, kannattaa ilmoittautua mukaan.

Muistakaa myös 24.4., jolloin on hyvää, joskin rankempaa konemusiikkia taas tarjolla Malmin Club Stylessä Helsingissä. Seuraavana päivänä esiinnyn myös BakaConissa pieksämäellä. Perjantain tapahtumaan liput ovelta 5 euroa ja ikäraja on 18-vuotta. Tervetuloa!

Lopuksi mainitsen vielä, että Joel (xrealm) on lisätty blogin kirjoittajiin. En siis enää ole ainoa blogitekstien julkaisija.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti