maanantai 27. huhtikuuta 2009

Tapahtumia ja tapahtumia

Vappu lähestyy!

Viikonloppuna tein visiitin Pieksämäelle BakaConiin, joka oli anime- ja mangaharrastajien oma tapahtuma. Tanssipeliluennon lisäksi soitimme harder.fi -piireistä tunnetun Ozman kanssa musiikkia coniväelle lauantai -iltana. Yleisö oli aivan järkyttävän hyvin mukana koko parituntisen ajan ja huutoa riitti! Tapahtumasta jäi muutenkin todella hyvä maku suuhun ja oman asunto- ja työhäsellyksen keskeltä tuonne pääseminen tyhjensi mukavasti. Kiitos kaikille mukaville ihmisille ja tanssipelitutuille huolenpidosta ja kuulumisten vaihdosta!

Tanssipelejä oli BakaConin lisäksi tällä viikonlopulla Levels -tapahtumassa Jyväskylässä. Toivottavasti harrastajien määrä on lisääntynyt sielläkin. Pieksämäellä tanssipelipiste oli lähestulkoon jatkuvassa käytössä.

Viikon päästä on myös tanssipelaajien tiimikisa Helsingin Tennispalatsissa. Saa nähdä, mitenkä 40 pelaajaa mahtuvat kilpailemaan kahdella arcadekabinetilla. Tunnelma voi olla pelitilassa vähintäänkin lämmin huomioonottaen seikan, että meteorologien mukaan vappusäät ovat aurinkoiset ja lämpimät. Kaikesta huolimatta lähtökohdat ovat mitä mainioimmat, sillä väkeä ehtii tapaamaan paljon!


Yediah & Jka @ harder.fi doubleBD v2.0 perjantaina 24.4.2009




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti