torstai 2. huhtikuuta 2009

Keskustelupalsta hiljentyi jälleen. Kansa kohisi ja puhisi ja sitten hiljeni. Mitään ei tapahtunut. Suuri ja mahtava neuvost... STPry:n hallitus säilyy ennallaan.

Suomen Tanssipelaajat ry:n vuosikokouksella oli tänä vuonna ehdottomasti äänekkäin jälkipuinti. Kokouksen vaaleissa äänestettiin puheenjohtajan valintaa lukuunottamatta sekä positiivisilla, että negatiivisilla äänillä (jokainen kierros +3, +2, +1 ja -3). Itse olin ottanut erittäin paljon kielteistä kantaa jo ennakkoon äänestysjärjestelmään, sillä olisin halunnut, että jokainen äänestää vain oman ehdokkaansa puolesta, ei muiden tappiosta ja samalla tukahduttaisi toisen äänen. Tämän lisäksi vaaleissa nähty valtakirjojen määrä osalla ihmisistä oli tyrmistyttävä.

Itse jätin suurimmalta osin ottamatta kantaa (blogia lukuunottamatta), koska äänestys oli tänä vuonna tällainen ja ensi vuonna voi taas vaikuttaa tapahtumiin ennen kokousta. Yhdistyksen hierarkia on tänä vuonna muutenkin erilainen, mahdollisesti reilusti parempi ja senkään vuoksi en kokenut vastavirtaan liittymistä tärkeäksi. Moni muu yllättäen jaksoi aiheesta kuitenkin avautua.

Koin suurta tyytyväisyydentunnetta katsellessani sitä valuvaa kritiikin määrää koskien kokousta, mutta samalla häpesin näitä valittajia, jotka jaksoivat lähteä asian sivusta kaivamaan kaikkia mahdollisia juridisia kommervenkkejä ja pöytäkirjamerkintöjä etsien syytä kaataa hallitus ja uusia kokous. Kuten odotettua, yhdistyksen ja jopa yhdistykseen kuulumattomien valitus loppui kuin seinään muutaman päivän kuluttua. Tämä niinkutsuttu vastarinta oli kaatunut. Ei tällä muutenkaan olisi saavutettu muuta kuin äänestys hallituksen kaatamisesta joka ei varmastikaan olisi mennyt läpi.

Herää kysymys, että miksi ihmiset jaksavat tarttua tällaisiin asioihin, jos he eivät välitä yhdistyksen toiminnasta muutenkaan? Ilmeisesti ovat tajunneet, että kritiikki ja asioiden kaivelu lisää vähän löylyä kiukaalle ja joistain asioista on yksinkertaisesti vain hauska kaakattaa. Olisivatpa nämä samaiset tyypit yhtä toimintavalmiita muissakin yhdistykseen liittyvissä, kuin tässä aiheellisessa, mutta silti niin aiheettomassa jupakassa. Olen kuullut, että trollia ei saa ruokkia, mutta mitenkäs tällainen?


Tanssipeleistä on joukkuekilpailu toukokuun alussa. Etsin itsekin pelitovereita joukkueeseen ja toivon mahdollisimman monen osallistuvan. Lisää tällaisia mukavia kisoja! Lisäksi olen itse järjestämässä sunnuntaille 19.4. keilailuturnausta kaikille tanssipelihenkisille. Tasollahan ei ole väliä. Toivoo nyt sitten ettei omat kuulat mene ihan jokainen kerta sivuränniin tai toiselle radalle...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti