sunnuntai 1. elokuuta 2010

Afterparty oli käymisen arvoinen!

World Cup afterparty pidettiin kisapaikan vieressä, kuitenkin Silverstonen tiloissa. Paikalla olivat tietenkin kaikki suomalaiset ja meininki oli katossa.

Ilta alkoi siitä, kun menimme syömään Silverstoneen ja tilasin ison oluen. En ihan olettanut, että eteeni kiikutetaan puolitoista litraa juotavaa! Tämäkin maksoi ilmeisesti lähemmäs viisi euroa, joten ei todellakaan ollut hinnalla pilattu. Juomat olivat muutenkin suhteellisen halpoja verratessa Suomen hintatasoon.

Oscillator X:n pyöräytti mukavan konsertin ja samalla juhlimme suomalaispelaajien menestystä. Itse olin siinä kunnossa, että hotellihuoneeseen päästyäni häädettiin muut "kuokkavieraat" suhteellisen äkkiä pois ja simahdin kuulemma melkein kesken keskustelun. Näin aamulla eilinen juhlinta kyllä muistuttaa itsestään. Voin rehellisesti sanoa että en kyllä ole varmastikaan ainoa, joka pientä sunnuntaiaamua nauttii..

Tänään on luvassa vielä vapaapelaamista tanssipelilaitteilla ja iDance -kilpailut. Iltapäivällä tarkoitus olisi myös mennä Amsterdamin keskustaan kiertelemään kauppoja. Katsotaan, mihin asti jaksetaan! :)

Kokonaiskilpailun tulokset on nähtävissä tulospalvelusta http://wc2010.tanssipelit.fi/. Suomalaisten tulokset blogataan vielä myöhemmin yhteenvedoissa, mutta ovat nähtävissä taulukosta jo nyt.

1 kommentti:

  1. iDance-kilpailuahan ei pidetty kiinnostuksen puutteesta. Mutta oli kiva hakata customeita ja kuunnella muiden mielipiteitä omista charteista.

    VastaaPoista