tiistai 3. elokuuta 2010

Kuvia ja jälkilöylyjä

Vihdoinkin istun kotona, kylmä mojito vieressä pöydällä kirjoittaen uutta blogientryä. Kaikki suomalaiset ovat nyt päässeet onnistuneesti kisoista takaisin ja tapahtuma jäi kaikille erittäin mukavana muistona mieleen. Järjestelyt olivat todella onnistuneet, kiitos Suomen Tanssipelaajat ry:n edustajille turnauskomiteassa. Muutenkin kilpailumenestystä tuli todella paljon ja moni ylitti itensä paikan päällä.

Nyt on jälkilöylyjen vuoro. Olemme tehneet kisoista lehdistötiedotteen aivan loistavan suomalaismenestyksen takia. Se löytyy osoitteesta http://www.tanssipelit.fi/lehdisto. Tämä on välitetty suomalaisien valtamedioiden edustajille ja toivommekin, että se tuo tanssipeleille lisää harrastajia ja kertoo suomalaisille parhaasta harraste- ja urheilulajista, mitä maa päällään kantaa!

Katseemme kääntyvät myös tulevaan Assembly 2010 -viikonloppuun, jolloin tanssipelien parissa jatketaan yötä päivää torstaista sunnuntaihin asti. Luvassa paljon mukavia ihmisiä, kilpailu ja pelaamista muuten vaan, melkeinpä kellon ympäri! Tule paikan päälle muiden tanssipelaajien kanssa! Lisätiedot: http://www.assembly.org

Tässä seuraavassa muutamia kuvia menneestä tapahtumasta! :)


Vuokra-automme Corsa! Aivan loistavaa kyytiä, mutta jokseenkin huono kiihtymään.



Our beloved Apple consumer vehnae!


MRJR vs lord_diablo - STP ry & Airhockey Championships!


Allekirjoittanut ja astetta isompi, puolentoista litran juoma pelien päätteeksi!


Assembly TV -crewstä tuttu tanssipelaaja Satai & Chris Foy yhteiskuvassa.


Vielä kerran! Maailmanmestarit ja isänmaansa toivot, Kasu(SWE) ja Mek

Näin päättyvät blogaukset vuoden 2010 maailmanmestaruuskilpailuista. Jatkossa tulen blogaamaan normaalin epäaktiivisesti koskien tanssipelejä ja varmasti ensi viikonloppuna Assemblyiltä luvassa yksi jos toinenkin blogikirjoitus.

Haluan erityisesti kiittää kaikkia tanssipelaajia tuesta median tuottamisessa ja kannustuksesta paikan päällä. Omasta reissusta jäi todella mukava olo ja hienoa, että sain olla näin hyvässä tapahtumassa mukana, näin hyvällä porukalla.

Kiitos kaikille!


1 kommentti:

  1. Lisää kuvia tapahtumasta: http://satai.1g.fi/kuvat/PG+WC+2010/

    VastaaPoista