sunnuntai 15. maaliskuuta 2009

Taattua läskeilypelaamista!

Olen aloittanut jälleen säännöllisen pelaamisen varusmiespalveluksen jälkeen. Kyllä tuntui pahalta tänään. Toisaalta syy voi olla myös järkyttävän kokoisessa annoksessa pyttipannua, jonka vedin naamariin ennen Tennispalatsiin lähtöä. Terveellistähän tuo..

Kaikesta huolimatta pienen lämmittelyn jälkeen pelaaminen sujui odotettua paremmin. Tosin hakemista tarkkuuden kanssa oli runsaasti ja kunto oli mitä surkein. Kuitenkin onnistuin puristamaan muutaman järkevän tuloksen, Delirium 97% ja Zodiac 99.74% (9 ex.). Arcadelta löytyi myös joukko mukavaa peliseuraa, joka tietysti aina parantaa mielialaa, vaikka homma menisikin välillä pahasti metsään. Muitakin tuloksia toki syntyi, mutta ITG Rebirth on edelleen täyttä hepreaa.

Vielä olisi muutama viikko Suomen Tanssipelaajat ry:n vuosikokoukseen, jossa valitaan tällä kertaa uusi joukko tekemään päätöksiä lajin tulevaisuudesta vuoden ajaksi. Sana "uusi" ei välttämättä ole ihan oikea, sillä samat naamat siellä luultavasti tulevat pyörimään. Kysymys kuuluukin, pystytäänkö tälläkään tulevalla kaudella delegoimaan asioita ja löytyykö yhdistykseltä mitään keinoja nostaa suosiota pohjoisemmassa, jossa niitä tanssipelikerhoja tai vastaavia olisi hyvä saada pyörimään harrastajien saamiseksi. Hallituksen pöytäkirjojen lisäksi itse toivoisin yhdistyksen kertovan tavoitteistaan paremmin ensi kaudella. Näissä nykyisissä toimihenkilöissäkin on kovasti potentiaalia järjestämään ja organisoimaan erilaisia tapahtumia, mutta yhdistys tarvisi jälleen uutta kipinää, myös pohjoisemmasta.

Kesän tapahtuman järjestäminen seisoo vielä hieman, koska menin tietysti itse mokaamaan ja unohtamaan tämän päivän kokouksen. Suunnitelmat on jo kuitenkin tehty ja itse mediaa ruvetaan ajamaan ulos niin pian, kuin saadaan sivusto siihen kuntoon, että sen voi julkaista. Ohjelmavastaavia ja muita järjestäjiä kaivataan edelleen, joten jos haluat olla osana järjestämässä mukavaa tapahtumaa, avaa IRC-clienttisi ja kerro siitä minulle.

Asiasta kukkaruukkuun, sain eilen kotiini kissan "lainaksi", kun kaveri lähti etelän lämpöön. Se on kovin ujo tyttökissa ja luulisi nyt että näin komean herrasmiehen hurmio tarttuisi siihenkin, mutta ei. Kömpii peiton alle ja viettää päivänsä siellä. Toivottavasti se nyt joku päivä uskaltaa näyttäytyä, niin en minäkään kokisi olemustani liian pelottavaksi.

1 kommentti:

  1. Hei! Hienoa että joku aloitti tämmösen blogin!

    Tuosta lajin levittämisestä pohjoisemmaksi on myös oma toiveeni. Asun nyt Seinäjoella, eikä täällä kummemmin lajia tunneta. Satunnaisia kotipelaajia täältä löytyy, mutta kovasti toivoisin tänne lisää näkyvyyttä.

    Ehdotus: Jos joskus meinaatte jonkinmoista "kiertuetta" tehdä pohjoisempaan suomeen missä hallituksen kanssa tekisitte lajia tunnetummaksi niin tänne Seinäjoelle kannattaa poiketa esim kesällä Provinssirockin aikaan jolloin täälä on menoa ja vilskettä lähikaupungeista ja kauempaakin.

    Katselin http://www.seinajokiareena.fi/ sivuilta tulevia tapahtumia, mutta eipä näkynyt mitään tanssiaiheista lähiaikoina olevan. Muuten hyvä paikka tapahtumien järjestämiseen.

    Eipä tässä kummempia,,, J(at)KA samaan malliin ^_^

    VastaaPoista