lauantai 21. maaliskuuta 2009

Terveisiä Tampereelta feat. EM-kisat

Eksyin erään tanssipelaajan läksiäisiin työviikon päätteeksi mukavien tamperelaisten tanssipelaajien seuraan. Nautin tapahtumasta erittäin paljon ja ilta oli kaikin puolin menestys. Kiitos kaikille! Tästä innostuneena taidan pitää muutamat illanistujaiset kesällä Helsinkiläisille lajiharrastajille.

Viikon päätteeksi uutiset väittävät, että tämän vuoden EM- ja MM-kipailut järjestetään kesän loppupuolella jälleen Amsterdamissa. Viime vuotinen kilpailu oli hyvällä paikalla ja kaikki muu, paitsi ajallinen järjestely kilpailun osalta toimi mainiosti. Hotelli oli hyvin kisapaikan lähellä ja ulkomaiset pelaajat ovat myös todella mukavia ja ystävällisiä. Saa nähdä, jaksanko itse edes karsia tänä vuonna kisoihin, vai lähdenkö omakustanteisesti vain hengaamaan paikan päälle ihan yleisen ilmapiirin takia. Tiedä sitten, jäävätkö nämä viimeisiksi kansainvälisiksi ITG -kilpailuiksi. Toivon, että yhdistyksemme pääsee yhteistyössään kompromissiin koskien kisajärjestelyjä, eikä kumpikaan osapuoli jää närkästyneeksi jälkeenpäin. Keskustelupalstaa lukiessani saan kuvan, että jo lähtötilanne on eripurainen.

Yhdistyksen vuosikokous ja siihen liittyvät vaalit ovat ensi viikonloppuna. Toivottavasti mahdollisimman moni jaksaa tulla paikan päälle osallistumaan uusien toimihenkilöiden valintaan. Kiinnostus monien aktiivisten ihmisten osalta tuntuu nykyään lopahtaneen, kuulemma myös yhdistyksen sulkeutuneisuuden tai suuntautuneisuuden takia. En ihmettele asiaa yhtään, sillä vasta nyt on tajuttu tehdä jonkinlaisia tiedotteita tulevista tapahtumista ja muutoksista, eikä yhdistykseltä ole annettu mitään järkevää vastausta pyyntööni julkaista yhdistyksen hallituksen pöytäkirjat. Mieluummin haluaisin itseni ja muiden nähdä myös mustaa valkoisella julkaistun sanaselvän asiakirjan, kuin kieli keskellä suuta kirjoitetun, muotoillun uutistiedotteen josta voi halutessaan jättää asioita pois tai muotoilla asiat omalla tavallaan näyttämään ihan muulta, mitä ne oikeasti ovat. Onneksi tiedotteita sentään tehdään, jotta harrastajat saavat tietää tapahtuvista muutoksista. Sulkeutuneisuus ja asioiden pimittäminen ja salaileminen silti edelleen tahraavat tuota kuvaa.

Asiasta kukkaruukkuun, olen hakemassa uutta vuokra-asuntoa, melkeinpä koko PK-seudun alueelta. Nykyinen ei tyydytä juurikaan hukkaneliöiden ja suhteellisen keskinkertaisen pohjaratkaisun takia ja laminaattilattia + sauna olisivat miellyttävä muutos elinympäristöön. Myös hurmaava Bast -kissa lähtee maanantaina takaisin omistajalleen. Sen jälkeen on luultavimmin pakko mennä purkamaan suruaan arcadelle. Nyyh...

Laitan jakoon uuden mixtapenauhan ensi viikolla. Stay tuned!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti