lauantai 31. heinäkuuta 2010

Haastattelussa Kasu (SWE)

Ruotsalainen Kasu on voittanut nämä vuosittaiset EM/MM -kilpailut monta kertaa, eikä vieläkään halua lopettaa pelaamista. Hän puolustaa tänäkin vuonna vahvasti mestaruutta ja on tällä hetkellä kolmen miesten turnauksen jälkeen matkalla selvään arvokisavoittoon. Jäljellä on vielä no bar -turnaus, jota pelataan parhaillaan. Kysyimme Kasulta tämän vuoden kilpailuista.



Olet tähän mennessä sijoittunut jokaisessa osakilpailussa kolmen parhaan joukkoon ja johdat reilusti kilpailua. Kuinka paljon olet oikein harjoitellut tämän vuoden turnausta varten?

- Olen tanssipelien ulkopuolella ollut jokseenkin kiireinen arkiaskareissani, mutta muutama kuukausi ennen turnausta aloitin kovan harjoittelun. Otin töistä jopa yhden viikon enemmän vapaata harjoitellakseni kilpailuihin!


Turnauksessa on tänäkin vuonna uusia pelaajia, jotka antavat rankan vastuksen, esimerkiksi italialainen OmegAlex. Millainen on mielestäsi taso tänä vuonna?

- Taso on äärimmäisen kova! Mielestäni viime vuonna singlen turnauskaavio oli hädintuskin täytetty top -tason pelaajista, mutta tänä vuonna tilanne on aivan toinen. Suuri joukko todella hyviä pelaajia, joita ei millään saada kaikkia mahtumaan lopulliseen single elimination -kaavioon.


Mielipiteitä itse turnausjärjestelmästä? Pidätkö kilpailun säännöistä, vai olisiko niissä jotain muutettavaa?

- Pidän todella paljon turnauksen rakenteesta. Yksittäiset osakilpailut, kokonaiskilpailu, Iron Man -turnaus. Siinä on aivan kaikkea. Olen itse järjestelmäarkkitehti ja voin todella puhua rakenteen puolesta. Mielestäni turnaus on todella reilu ja oikeudenmukainen.


Olet voittanut koko turnauksen useana vuonna putkeen viime vuosina. Miten saat itsesi harjoittelemaan uudelleen ja uudellaan seuraavaa turnausta varten?

- Olen liian pitkän linjan ITG -pelaaja lopettaakseni. Se on osa elämäntyyliäni. Se on myös ainoa kuntoilumuotoni, joten se tulee luonnostaan. Kun odotettavissa on iso turnaus kuten tämä, harjoittelen vain enemmän kuin tavallista!


Jos menestyt tänään ja voitat turnauksen, onko sinulla enää minkäänlaisia tavoitteita jäljellä tanssipelien saralla?

- Tottakai! Jäljellä on vieläkin todella paljon asioita ja tavoitteita liittyen In The Grooven stepchartteihin, mutta myös kyseisen pelin ulkopuolelle. Olen asettanut tavoitteeni amerikkalaisten pelaajien tasolle. He ovat niitä, joilta taitoa todellakin löytyy. :)


Haluatko vielä sanoa jotain blogiani lukevalle yleisölle?

- Lämpimät terveiset kaikille jotka rakastavat tanssipelaamista!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti