perjantai 30. heinäkuuta 2010

Muutoksia turnauksen kulkuun

Melkeinpä jokaisessa kolikkopelilaitteessa on havaittu paljon ongelmia alustan herkkyyden takia. Ongelmana on ollut myös satunnaiset alustojen aiheuttamat huonot arvosanat nuolista, jotka tiputtavat pelaajien tuloksia selkeästi. Tästä johtuen alustoja on jouduttu puhdistamaan paljon ja kilpailutilanne oli hetken aikaa sangen sekava, koska mietittiin tuloksien uudelleenlaskemista ja muuta kompensoivaa vaihtoehtoa.


Kyle Ward puhdistaa tanssipelialustaa liasta ja pölystä.


Tästä johtuen turnaus jouduttiin pysäyttämään puoleksi tunniksi jonka aikana kilpailun järjestäjät pitivät nopean palaverin ja tuomarit koulutettiin uudelleen

Kilpailutuomareiden ja järjestäjien yhteinen turnauspalaveri.

Juryn uuden sääntöpolitiikan mukaan jatkossa kappaleen aikana lasketaan ainoastaan fantastic ja excellent -arvosanat. Kaikki muut arvosanat lasketaan excellenteiksi. Holdit, Rollit ja Miinat lasketaan fantastic arvosanalla onnistuessaan ja hutiosumissa ne muutetaan excellenteiksi. Tämä muutos on tehty sitä varten, että epäselviä tilanteita alustojen kanssa tulisi mahdollisimman vähän ja kilpailu pystyttäisiin pitämään mahdollisimman reiluna kaikkien osallistujien osalta loppuun asti.

Pelaajat aloittavat juuri Single Eliminationia miesten kilpailusta, 16 parasta pudottavat toisiaan. Kannattaa seurata tulospalvelua!

1 kommentti:

  1. >kappaleen aikana lasketaan ainoastaan fantastic ja excellent -arvosanat

    Tätä olisi osannut odottaa DDR kisoista mutta ITG? :|

    VastaaPoista