keskiviikko 28. heinäkuuta 2010

Tanssipelien EM -kilpailut & seuranta

Viimeiset kuukaudet ovat olleet tanssipelien kannalta hyvin hiljaisia. Trix Games tottakai kaikessa hiljaisuudessaan kehittää uutta peliään, jota ovat nyt tulossa esittelemään muutamassakin tapahtumassa. Muuten tanssipeliyhtiesön huomio kääntyy tuleviin kilpailuihin.

Tästä päästäänkin itse aiheeseen. Tanssipelien World Cup 2010 tullaan pitämään Amsterdamissa 29.7. - 1.8.2010. Tulen pitämään suoraa blogia paikan päältä ja kirjoittelen yleisesti kaikesta kilpailuun liittyvästä. Suora tulospalvelu kilpailusta avataan osoitteeseen http://wc2010.tanssipelit.fi/, josta yleisö voi suorana seurata kilpailun etenemistä ja saada tarkkoja lisätietoja tuloksista.

Suomen kisajoukkue tulee olemaan seuraava:

- Markus 'hippaheikki' Kokkonen (S3)
- Jarmo 'japee' Laine (S3)
- Jouni 'gilgamesh1' Manninen (S3)
- Juha 'lord_diablo' Manninen (S3)
- Jari 'Gemi' Vilkki (S3)

- Mea-Maria 'Mek' Ekroos (S2)
- Jere 'Jerq' Härsilä (S2)
- Tobias 'Jukeboksi' Kemppainen (S2)
- Esa 'Coppa' Laitinen (S2)
- Juha 'MRJR' Romppanen (S2)
- Jari 'vehnae' Saukkonen (S2)

- Renne 'Rangifer' Brandt (S1)
- Petra 'Mizuki' Ekroos (S1)

- Joni 'PrivateeR' Bäckman (A1)

Yritän myös pokkarilla kuvailla mahdollisimman paljon tilannekuvia ja tuoda tunnelman myös Suomessa kilpailuja seuraavalle yleisölle. Kuvaamme myös yleisesti videota kilpailuista ja näitä pätkiä varmasti työstetään yllättäen seuraava syksy... Tärkeintähän kuitenkin on se, että saadaan tuotettua mahdollisimman paljon järkevää ja vähemmän järkevää mediaa tiedonnälkäisille.

Mediatuotannon lento lähtee kisapäivän aamuna eli torstaina. Tähän asti pyrin kirjoittamaan kilpailuihin liittyvistä järjestelyistä jos näistä on erityisempää kirjoitettavaa. Säännöt, ohjeet ja yleisen informaation liittyen kilpailuihin löydät positivegaming.com -sivustolta.

Lisää infoa pian, stay tuned!






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti