keskiviikko 28. heinäkuuta 2010

Kisat alkavat huomenna

Alle 10 tunnin päästä olen jo matkalla lentokentälle, josta jatkamme suoraan Amsterdamiin useamman tanssipelaajan kera. Ihmisiä on siirtynyt tapahtumapaikalle jokseenkin rivakasti, ensimmäiset jo maanantaina. Kokonaisuudessaan suomalaisia on paikan päällä arviolta parisenkymmentä henkeä. 

Tällä hetkellä järjestelyt ovat käynnissä parasta aikaa ja ainakin tulospalvelu on alkanut toimia näyttäen tulevien päivien aikataulut. Tuloksiahan siis voi livenä seurata osoitteesta http://wc2010.tanssipelit.fi/t/info/. Paikalta löytyy ilmeisesti myös livekamera, joka on käytössä osoitteessa http://www.ustream.tv/channels/pg-wc.

Mediapoppooseemme kuuluu itseni lisäksi Joni "Privateer" Backman (hollantilaisten mukaan batman, tai jotain ihan muuta), joka tulee kuvaamaan mahdollisimman paljon videomateriaalia kilpailuista. Itsehän tosiaan heilun pokkari kädessä paikalla ja yritän blogissani selostaa mahdollisimman kattavasti kilpailujen kulusta.

Ensimmäinen kilpailuhan siis starttaa 11.30, jolloin pelataan "Iron Man" -osio turnauksesta. Tämä tulee sisältämään mitä eriskummallisia kierroksia. Rautamies -osakilpailussahan tarkoituksena on pelata mahdollisimman hyvin pyydetty kappale pyydetyillä modifikaatiolla. Nämä voivat tietysti myös olla määrättyjä sääntöjä, esimerkiksi "ajoita kaikki nuolet tiettyyn aika-arvoon". Kilpailun ovat ilmeisesti laatineet tuttuun tapaan Kyle Ward & Chris Foy.

Tästä jatketaan suoraan kaikkien tulevien osakilpailujen ensimmäiset karsintakierrokset, sekä miesten-, että naistensarjassa. Kilpailupäivän odotetaan loppuvan vasta yhdeksän aikaan illalla ja katsotaan kuinka monta blogin päivitystä päivään ehtii mahtumaan.

Nyt on siis aika pakkailun ja valmistautumisen huomista aamulentoa varten. Asiaan palaamme paikan päältä!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti