lauantai 31. heinäkuuta 2010

Miesten Single nobar -pelattu! hippaheikki toinen!

Intensiivinen turnaus on miesten osalta saatu päätökseen. Viimeisenä osakilpailuna miehet pelasivat single nobar -turnauksen, joka osoittautuikin loppua kohti melkoiseksi trilleriksi. Suomalaisista hippaheikki taisteli täysillä jatkoonpääsystä yhdessä jos toisessa ottelussa ja päihitti monta kovaa vastustajaa. Finaaliin asti tie aukesi 2-1 voitolla pelaajasta Criz(SWE) ja suomalainen yleisö oli myyty.

Finaalissa kuitenkin aikaisemmin blogissa esitelty Kasu korjasi potin. Ottelu ei ollut kuitenkaan yksinkertainen, sillä Kasu hävisi molemmat vaikeat biisit. Hän kuitenkin osasi taktikoida ottelun hippaheikkiä vastaan ottamalla pienimmän sallitun blokkimäärän, jolloin keskiarvoksi satunnaiskappaleisiin tuli 2-2 tilanteessa 11. Näinollen Kasu voitti satunnaiset 2-0 ja voitti kilpailun, sekä kokonaisturnauksen suvereenisti. hippaheikki ei kuitenkaan jäänyt Kasun varjoon, vaan suoriutui turnauksessa erinomaisesti päätyen lopulta kokonaiskilpailun sijalle 4.

hippaheikin sijoitus on paras miehien sijoitus koskaan kansainvälisissä kilpailuissa ja hän suoriutui etenkin viimeisestä kilpailusta todella hienosti osoittaen periksiantamattomuutta loppuun saakka. Onnittelut hippaheikille!

Seuraavaksi hieman kuvia. Katsokaa viestin lopusta tulokset!

Yleisö seuraa kuumeisesti Criz:n ja hippaheikin pelaamista.

Vasemmalta Criz (SWE), MCW (UK), hippaheikki & Kasu (SWE)

Suomalaiset suoriutujat! Vasemmalta hippaheikki, gilgamesh1, jukeboksi, Gemi & lord_diablo.