perjantai 19. heinäkuuta 2013

Ensimmäinen kisapäivä paketoitu!


Ensimmäinen kisapäivä on takanapäin ja näin ennen nukkumaanmenoa on hyvä kertoa päivän tapahtumista. Osallistuin sittenkin itsekin turnaukseen, sillä ilman blogikirjoittelua kisapaikalla olisi ollut tylsää kykkiä useita tunteja pelkästään seuraamassa pelejä. Tietysti harmittaa että kisapaikan WLAN on varattu järjestäjille mutta onneksi tämä hotellin yhteys toimii mallikkaasti.

Tänään pelattiin ainoastaan Iron Man-turnaus, jossa pelaajat kisailivat hieman erikoisemmilla taidoilla. Kierroksia oli yhteensä kymmenen joista yhdeksän karsi pelaajat pikkuhiljaa ainoastaan neljään kilpailijaan. Pelaajien piti esimerkiksi pelata mahdollisimman paljon decentejä ja way offeja, sekä käyttää erilaisia ennaltamääriteltyjä modifikaatioita.

Turnaus pelattiin King of the Hill -menetelmällä, eli jokaisen kierroksen paras sai eniten pisteitä, toiseksi tullut hieman vähemmän jne. Suomalaisten menestys tällaisessa turnauksessa oli kohtalaisen hyvä, sillä kymmenen parhaan joukkoon ylsi kolme seitsemästä.

Finaalissa Markus "hippaheikki" Kokkonen sai puhtaalta pöydältä vastaansa neljä muuta tanssipelaajaa, mutta historia valitettavasti toisti itseään viime vuodesta. Kun kierroksella pelattin vaikeampi marathon neljällä kappaleella erikoisten vaikeampien modifikaatioiden kera, lifebar tippui alas asti jo ensimmäisessä kappaleessa. Pelit päättyivät siihen paikkaan ja sijoitus oli neljäs. King of the Hill -vaiheen jälkeen mies oli vielä turnauksen johdossa, mutta toisinhan siinä valitettavasti kävi ja Markus myönsi itsekin olevan vaikeuksissa erikoisempien modifikaatioiden kanssa.

Oikealta toiseksi sijoittunut Ceder(SWE), voittajana Maxx Storm(UK), kolmantena Kasu(SWE) ja neljänneksi jäänyt hippaheikki.


Suomalaisten tulokset Iron Man -kilpailussa:
4. Markus "hippaheikki" Kokkonen
6. Mea "Mek" Ekroos
10. Renne "Rangifer" Brandt
11. Jari "vehnae" Saukkonen
14. Joonas "Jka" Kapiainen
21. Simeoni "Blackrainer" Kangasmaa
24. Max "Lantis" Mäkelä

Kokonaistulokset nähtävissä täältä.

Iron Man -kilpailu ei kuitenkaan vaikuttanut mitenkään itse eurocupin kokonaisturnauksen tuloksiin ja EC-karsintoja ei sopivan osallistujamäärän takia tarvinnut edes pelata, joten vähällä päästiin. Huomenna alkaa kuitenkin todellinen koitos kun miehet sekä naiset ottavat single- ja double-sarjoissa mittaa toisistaan. Ilmeisesti myös Mealla on oikeus tulla miesten sarjaan kisaamaan ja odotukset ovat siinäkin korkealla.

Friday, 19th July 2013 – Tournament Day 2

09:00 Player Enrolment, Opening Speech by Tournament Committee
10:00 EC – Male Single Bar
15:00 EC – Female Single Bar
18:00 EC – Male Double Bar
21:00 EC – Female Double Bar
22:30 Day 2 Closing Speech by Tournament Committee
23:00 End of Day 2

Loppuun vielä räpsäisy suomen kisajoukkueesta, joka on jo suurimmalti osin siirtynyt unten maille huomista koitosta varten. Palataan asiaan siis silloin!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti