tiistai 16. heinäkuuta 2013

EM-kisat tulevat taas!

Näin kaksi vuotta viimeisestä bloggauksesta aktivoiduin jälleen, sillä välivuoden jälkeen edessä on ensimmäistä kertaa yhteisöperustaiset EM-kilpailut! Aikanaan turnauksia järjestänyt Positive Gaming on tällä erää vain tukemassa turnausjärjestelyitä ja kolme urheaa keskieurooppalaista tanssipelaajaa on laittanut kortensa kekoon. Tästä huolimatta odotukset ovat korkealla, sillä osallistujia on ilmoittautunut riittävästi ja ainakin ulkoa päin näyttäisi siltä että tapahtumaa on suunniteltu pitkään ja hartaasti.

Suomalaisia on paikalle menossa kymmenkunta ja ainakin miesten sarjassa luulisi Markus Kokkosen olevan vahvoilla. Ilmeisesti myös naisten puolella Mea Ekroos on hiljattain aktivoitunut pelaamaan ja todennäköisesti hänkin tulee varmasti taistelemaan palkintosijoista. Markuksen kehitys on kuitenkin viimeisen kahden vuoden aikana ollut niin hurjaa että nyt saattaisi hänellä olla se virallinen näytön paikka(tm).

Itse menen paikalle seuraamaan mielenkiinnolla kilpailun kulkua kun en ole hetkeen harrastellut tanssipelaamista, joten tyydyn räpsimään kuvia ja kannustamaan kaikkia suomalaisia kisailijoita. Matkan varrelle voi mahtua muutama illanvietto, hyvää pikaruokaa sekä boulderointia Amsterdamissa. Turnausjärjestäjä kirjoitti eilen sosiaaliseen mediaan suruviestin siitä että kisapaikalla ei ole WLAN-yhteyttä vierailijoille, mutta sisukkaana suomalaisena hyödynnän Zwanenburgin hotellin mitätöntä adsl-yhteyttä jos vain pystyn ja tarjoilen teille päivityksiä turnauksen etenemisestä kuvineen.

Tanssipelaamisen euroopanmestaruuskilpailut pidetään siis Amsterdamissa 18.-21.7.2013, kisasivustolta http://www.itg-eurocup.com/ löytää kaiken mahdollisen lisätiedon.

Lähtölento on keskiviikkoaamuna klo 7.05 ja todennäköisesti väsyttää aivan julmetusti. Tulossa on kuitenkin vuoden parhaat tanssipelikisat, joten tunnelma on katossa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti